A sópipával otthon is gyógyulhat

A sópipával otthon is gyógyulhatnak a betegek

Európa leghíresebb barlangjaiból válogatták a hatóanyagokat.

A XX. század végén robbanásszerűen megnövekedtet az allergiás asztmás és egyéb légutakkal kapcsolatos megbetegedések száma. Légzőrendszerünket, nap, mint nap irritáló szennyeződések tömege éri. Mivel a levegőszennyezés káros hatásai kivédhetetlenek, légutainkat épp úgy tisztítani kellene, mint hajunkat, bőrünket.

A barlangterápiákon az ott lebegő parányi sókristály oldatokat belélegezve kitisztítjuk, emellett nyugtathatjuk, regeneráljuk az egész légzőrendszerünket, ám hátrányuk, hogy költségesek, időigényesek és helyhez kötöttek. Budai László és társa másfél éve szabadalmaztatta a Sópipát, amely a sókristályok gyógyító hatásait otthoni körülmények között biztosítja. Korábban mindketten részt vettek barlangterápiás kezelésen.

A Sópipa olyan szabadalmaztatott készülék, amelynek hatóanyagait Európa leghíresebb barlangjaiból válogatták, ahol 90 százalékos hatékonysággal javítanak az allergiás, asztmás és légúti betegségekben szenvedők állapotán. A sókristályok évezredek óta őrzött hatóanyagait a Sópipa belégzés útján juttatja el a légutak legrejtettebb pontjaira, hogy ott az irritált részeket gyógyítsa. A megoldás rendkívül hatékony és takarékos, a készülék gyógyanyag tartalmára öt év garanciát vállalnak. A régóta fennálló betegségeket is tünetmentesé teheti, illetve a gyógyszerfelhasználás a töredékére csökkenhet. A készülék hatóanyaga, körülbelül öt évre elegendő hatóanyagot, 5-6 dkg a középmiocén korból származó (halit) sókristály. A sópipa kerámia szűrőjén átlélegezve, a nedves levegővel mikron szinten jut be a légúti rendszer minden pontjára a sókristályokban 20-122 millió év óta őrzött jótékony hatású anyag. A sópipa alkalmas a pollenallergia és egyéb légúti allergia, asztma, bronchitis, hörghurut, nátha, légúti fertőző betegségek, és s a dohányzás okozta légúti problémák kezelésére.

A sókristály terápia kiegészíthető illóolaj terápiával, mert a kerámia alsó szűrőjére minimális mennyiségű illóolajt csepegtetve tovább fokozhatjuk a sókristályok kedvező élettani hatását, ugyanis a megfelelő illóolajok szintén regeneráló, nyugtató hatáshatással rendelkeznek.

Szabó Kinga

(forrás: Népszava 03312003/75)

Egyszerű szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.