Pályázat a gyermekgyógyászati ellátás fejlesztéséért

fotó: Nevit Dilmen; liszensz: CC-BY-SA-3.0 – Wikimedia CommonsAz ING Biztosító alapítványa gyermekgyógyászati eszközök beszerzéséhez nyújt pénzügyi támogatást a pályázat keretében, melyre 2012. augusztus 15-ig várják a jelentkezéseket.
Az ING Biztosító célja hogy hatékony segítséget nyújtson a magyar gyermekgyógyászatnak, és ezzel hozzájáruljon a gyermekek gyógyításához és egészségének megőrzéséhez. Az e törekvés jegyében 2002-ben létrehozott, és azóta sikeresen működő „ING a Gyermekegészségügyért” Alapítvány a magyar gyermekgyógyítás intézményeinek, szakembereinek nyújt pénzügyi segítséget. Megalapítása óta az Alapítvány 421 intézménynek összesen több mint 170 millió forint támogatást biztosított.

A nyertes pályázók között gyermekkórházaktól kistelepülési védőnői szolgálatokig a gyermekegészségügy számos szereplője megtalálható. Az alapítvány számos nagy értékű gyógyászati eszköz beszerzéséhez nyújtott támogatást: az ING támogatásával beszerzett inkubátorok, gyermek-lélegeztető berendezések, szívgyógyászati eszközök segítik a gyerekek gyógyulását az ország számos kórházában.
A kuratórium szeptember végéig bírálja el a jelentkezéseket. A pályázóknak az igényelt támogatás összegével megegyező saját erővel kell rendelkezniük. A pályázati kiírás nyitott minden törvényben meghatározott egészségügyi szolgáltató számára, legyen az jogi vagy természetes személy; nem pályázhatnak ugyanakkor alapítványok.
A pályázati kiírás a www.ing.hu/alapitvany honlapon tekinthető meg.

GYÓGYTORNAPRAXIS.hu – Gyógyítás a teljesség igényével

Egyszerű szöveg

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és e-mail címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.