A nélkülözhetetlen feketeEgyszer így, egyszer úgy...

Egy nő ruhatárából sem hiányozhat az a bizonyos "kis fekete".
Nincs olyan alkalom, amelyre ne vehetnénk fel egy jól szabott, egyszerű fekete ruhát, ami kitűnően variálható különféle kiegészítőkkel.

Hétköznapra, ünnepre

Az, hogy milyen a ruha stílusa, mindig az anyagától és a szabásától függ. Ha fényes az anyag, akkor elegáns, de kevésbé karcsúsít, mint fénytelen, matt társa.

Csak a fantáziánkon múlik, hányféleképpen variálhatjuk. Ha blézerrel vesszük fel - apró sál a nyakba - kiváló hétköznapi öltözék: tárgyalásokra, hivatalos programokra nem is találhatnánk jobbat. Ha színházba, vacsorához öltözünk, válasszunk hozzá elegáns cipőt, fényes szállal átszőtt hosszú sálat, ékszert. A különböző stílusú kiegészítők segítségével a fekete ruha lehet vidám, elegáns, extrém, komoly, sőt drámai.

Vásárlás előtt

Mielőtt megvesszük a ruhát, gondoljuk át, milyen alkalmakra szeretnénk felvenni. Figyeljünk a ruha hosszára, a nyakkivágásra, a szabásra. A legjobb befektetés, ha olyan fazont választunk, ami könnyen variálható. Az egyszerű, ujjatlan vagy rövid ujjú, nem nagyon mély nyakkivágású és nem túl rövid ruha a leginkább változtatható, hiszen pl. egy túl rövid ruha sem télen, sem komolyabb alkalmakkor nem megfelelő.

forrás: Patika Tükör - 2003-11-03

Címkék: 

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Kép CAPTCHA
Kérjük, írja be a képen látható karaktereket, ügyelve a kis- és nagybetűkre.

Honlapunk böngészésével hozzájárul ahhoz, hogy sütiket használjunk. További információ.×